Payper

Van een regionale aanbieder van payrolling ontwikkelt het bedrijf Payper zich tot een nationaal opererende dienstverlener op het terrein van flexibele arbeid. Spotless Mind heeft met de directie een traject doorlopen om hun authentieke verhaal te achterhalen en vertellen.

Your people's employer

Zonder de mens komt weinig van waarde tot stand. Zijn nieuwsgierigheid en creativiteit brengen hem steeds op nieuwe plekken, over de grenzen van het vertrouwde en bestaande heen. Hij slijpt zijn kennis en kunde om antwoorden te vinden voor vragen die nog niet eens zijn gesteld.

Waar mensen samenwerken, ontstaat energie. Energie die nodig is voor de ontwikkeling van organisaties. Daar worden ideeën geboren uit gedeelde inspiratie. Daar groeien ondernemingen en daar wordt winst gemaakt. Alleen de mens kan dat. Hoe belangrijk is die mens voor uw bedrijf? Waarschijnlijk kunt u geen dag zonder.

Wij zijn fan van de mens. We hebben grenzeloos veel vertrouwen in dat unieke wezen. Hij toont initiatief, is van nature sociaal en wil niets liever dan betekenis geven aan zijn dagelijks werk. Wat dat ook is. Uw menselijk kapitaal is ongetwijfeld de doorslaggevende factor in het succes van uw organisatie. Dat wilt u dus koesteren.

Maar u wilt óók flexibel zijn en uw personeel strategisch kunnen inzetten. U kunt vrijwel alle bedrijfskosten sturen, maar uw personeelsbestand is nog een statisch gegeven? Laat uw medewerkers geen blok aan uw been zijn. Hoe waardevol ook, uw mensen bezorgen u geregeld kopzorgen. Salarisverplichtingen, loonadministratie, cao-perikelen, er gaat veel energie in zitten. Negatieve energie, als u niet uitkijkt. Wij hebben in feite maar één doel: die zorg bij u wegnemen. Daarom zijn wij your people's employer.

Alles wat u nodig heeft om uw personeel strategisch in te zetten, regelen wij voor u.

We kunnen het werkgeverschap, met alle juridische verantwoordelijkheden, overnemen (payrolling). We kunnen een flexibele schil van medewerkers aanbieden (alleen voor piekmomenten en projecten). En natuurlijk kunnen we u gewoon heel goed adviseren in een optimale arbeidsstructuur voor uw onderneming. Wij maken uw menselijk kapitaal tot een scherp beleidsinstrument. U weet dat het goed is geregeld.

U geeft leiding, wij geven rust. Hoe maken we dat waar? We kennen uw branche, omdat we ons toeleggen op specifieke sectoren. Daarvan weten we dan ook alles op personeelsgebied. Combineer dat met onze kennis van flexibele arbeid en u ziet een volwaardige gesprekspartner tegenover u. Of liever: naast u. Want wij beschouwen onze klanten als partners in mensenwerk. Samen zorgen we ervoor dat u het optimale uit uw factor arbeid haalt. U geeft leiding, wij doen de rest.